Welkom bij de wekelijkse zondagsvieringen van de Studentenkerk Utrecht!

Voor aanmelden mail om te kijken of er genoeg plek is.

Houd rekening met: Blijf thuis als je (verkoudheids)klachten hebt aan keel of neus, of koorts of andere Covid 19 symptomen.
Bij deze of andere klachten bieden wij gebed voor genezing aan per telefoon voor iedereen die wil komen bij de Studentenkerk. We hebben al heel vaak mensen zien genezen door gebed van allerlei klachten.

Voor mensen die evt. anderhalve meter willen aanhouden proberen we te kijken of dat deze week kan voor een deel van de groep, als je dat van tevoren aangeeft. Bij binnenkomst is desinfectiespray beschikbaar (70% alcohol).

  • Open voor mensen van alle leeftijden.
  • Geschikt en boeiend voor christenen en voor niet-christenen.
  • Veel tijd voor het zingen van aanbiddingsliederen.
  • Inspirerende sprekers.
  • Je kunt voor je laten bidden.

Tijden

Elke week is er een zondagviering. Om 15.15 uur is er thee met koekjes, en om 15.30 uur begint de samenkomst. De samenkomsten duren vaak tot ongeveer 17.30 uur, maar het is een open einde, omdat we open willen blijven staan voor de leiding van de Heilige Geest.

Locatie

Hyacintstraat 34, Utrecht, 06-19334026.

Routebeschrijving

Neem vanaf Utrecht CS bus 3 richting Zuilen en stap uit bij de halte de watertoren. Loop door in de richting van de bus. Neem de tweede straat links, de Geraniumstraat. Neem daarna de eerste links. Dat is de Hyacintstraat. Op nummer 34 staat de thee op je te wachten. [Je kunt ook de trein nemen naar Utrecht Zuilen. Loop richting Amsterdamsestraatweg. Neem direct na ongeveer 25 meter vanaf het station de eerste straat rechts (de Geraniumstraat). Loop deze bijna helemaal uit en neem de voorlaatste straat rechts. Dat is de Hyacintstraat al.]

English translation

English translation for Sunday-meetings is available whenever needed.

Feestelijke vieringen

Feestelijke zondagsviering

Welkom bij de wekelijkse zondagsvieringen van de Studentenkerk Utrecht: open voor mensen van alle leeftijden, geschikt en boeiend voor christenen en voor niet-christenen, veel tijd voor het zingen van mooie eigentijdse aanbiddingsliederen, inspirerende sprekers, je kunt voor je laten bidden…

Connect Groups

Connect groepen

De wekelijkse open connectgroepen zijn de kernactiviteit van De Studentenkerk. Het zijn een soort bijbelstudiegroepen voor christenen en voor niet-christenen. Iedereen is welkom. Je kunt als je wilt dus elke week besluiten om met zo’n connectgroep mee te gaan doen.