Connect Groups

Connectgroepen

Er zijn wekelijks connectgroepen op woensdagen! Meedoen? Je kunt je online opgeven, of mail, bel, of sms. Aanmelden is nodig zodat je kunt mee-eten en de locatie krijgt te horen.

Wat zijn connectgroepen?

De wekelijkse open connectgroepen zijn de kernactiviteit van De Studentenkerk. Ze zijn gezellig en leerzaam. Het zijn een soort bijbelstudiegroepen voor christenen en voor niet-christenen. Iedereen is welkom. Je kunt als je wilt elke week besluiten om met zo’n connectgroep mee te gaan doen.

Voor wie?

Connectgroepen zijn open voor alle leeftijden. Indien mogelijk zijn er namelijk verschillende connectgroepen voor verschillende doelgroepen. De connectgroepen zijn geschikt voor christenen en voor niet-christenen. Het is de bedoeling dat er op die manier goede gesprekken onstaan en dat je zelf gaat nadenken over God. De gesprekken kunnen gaan over de korte bijbelstudie van die avond of over andere thema’s die jou bezighouden. Je kunt ook na de officiele afloop nog eens door bomen.

Invulling

Er is een korte studie. Daarin komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod, vaak aansluitend bij de preken van zondag. Er worden een paar mooie liederen gezongen. Er is ook ruimte voor gesprekken en voor al je vragen over geloof. Er is ook ruimte voor gebed voor elkaar. Je kunt ook gebedsonderwerpen doorgeven als je zelf niet wilt bidden, of zelf geen christen bent. Dan bidden anderen daarvoor. Het is vaak erg gezellig. Welkom!

Wanneer en waar?

De connectgroepen zijn op elke woensdagavond. De connectgroepen beginnen met eten om 18.30 uur. Je kunt ook na het eten komen. Om 19.15 uur starten we met thee en koffie. De avond duurt tot ongeveer 21.15 uur. Adres: Hyacintstraat 34. Of een andere locatie. Dit hoor je als je je opgeeft. Voor het eten moet je je uiteraard opgeven. Voor het eten moet je je uiteraard even opgeven, via de opties hieronder bij het kopje Een keer komen kijken?. Het is ook prettig als je je even opgeeft als je na het eten bij de connectgroep komt.

English

We do have connect-group meetings in english. Just contact us at the email or mobile/sms number below.

Een keer komen kijken?

Een keer komen kijken mag altijd. Je kunt je online opgeven. Of mail evt. . of bel 06-19334026.