Connect Groups

Connect groepen

Er zijn wekelijks connectgroepen op woensdagen! Meedoen? Je kunt je online opgeven, of evt. e-mailen of bellen om te kijken of er genoeg plek is.

Houd rekening met: Blijf thuis als je (verkoudheids)klachten hebt aan keel of neus, of koorts of andere Covid 19 symptomen.
Bij deze of andere klachten bieden wij gebed voor genezing aan per telefoon voor iedereen die wil komen bij de Studentenkerk. We hebben al heel vaak mensen zien genezen door gebed van allerlei klachten.
Voor mensen die evt. anderhalve meter willen aanhouden proberen we te kijken of dat deze week kan voor een deel van de groep, als je dat van tevoren aangeeft. Bij binnenkomst is desinfectiespray beschikbaar (70% alcohol).

Wat zijn connectgroepen?

De wekelijkse open connectgroepen zijn de kernactiviteit van De Studentenkerk. Ze zijn gezellig en leerzaam. Het zijn een soort bijbelstudiegroepen voor christenen en voor niet-christenen. Iedereen is welkom. Je kunt als je wilt elke week besluiten om met zo’n connectgroep mee te gaan doen.

Voor wie?

Connectgroepen zijn open voor alle leeftijden. Indien mogelijk zijn er namelijk verschillende connectgroepen voor verschillende doelgroepen. De connectgroepen zijn geschikt voor christenen en voor niet-christenen. Het is de bedoeling dat er op die manier goede gesprekken onstaan en dat je zelf gaat nadenken over God. De gesprekken kunnen gaan over de korte bijbelstudie van die avond of over andere thema’s die jou bezighouden. Je kunt ook na de officiele afloop nog eens door bomen.

Invulling

Er is een korte studie. Daarin komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod, vaak aansluitend bij de preken van zondag. Er worden een paar praiseliederen gezongen. Er is ook ruimte voor gesprekken en voor al je vragen over geloof. Er is ook ruimte voor gebed voor elkaar. Je kunt ook gebedsonderwerpen doorgeven als je zelf niet wilt bidden, of zelf geen christen bent. Dan bidden anderen daarvoor. Het is vaak erg gezellig. Welkom!

Hoe lang duurt het?

Ze duren vrij kort, zodat je niet je hele avond kwijt bent. Meestal beginnen ze met gezamenlijk eten (dat scheelt je weer koken), en daarna duurt het ongeveer anderhalf uur. Dan kan je daarna nog studeren of iets (anders) leuks doen. 🙂

Wanneer en waar?

De connectgroepen zijn op elke woensdagavond. De connectgroepen beginnen met eten om 18.30 uur. Je kunt ook na het eten komen. Om 19.15 uur starten we met thee en koffie. De avond duurt tot ongeveer 21.15 uur. Adres: Hyacintstraat 34. (klik hier voor de routebeschrijving). Of een andere locatie. Dit hoor je als je je opgeeft. Voor het eten moet je je uiteraard even opgeven. Dat kan bij Erik Munneke. Het is ook prettig als je je even opgeeft als je na het eten bij de connectgroep komt.

English

We do have cell-group meetings in english. Just contact us at .

Een keer komen kijken?

Een keer komen kijken mag altijd. Je kunt je online opgeven. Of mail evt. . of bel 06-19334026.