Feestelijke vieringen

Feestelijke zondagsviering

Welkom bij de wekelijkse zondagsvieringen van de Studentenkerk Utrecht:
Voor aanmelden mail  om te kijken of er genoeg plek is. Houd rekening met:

1. Blijf thuis als je zelf verkoudheidsklachten hebt, neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest, of koorts. Bij lichte en/of zware klachten bieden wij gebed voor genezing aan per telefoon voor iedereen die wil komen bij de Studentenkerk.
2. alle geldende RIVM maatregelen, waaronder minimaal anderhalve meter afstand van elkaar, en desinfectiemiddel gebruiken bij binnenkomst.

We hebben wel veel ervaring met de kracht van God door gebed voor genezing, dus we willen per telefoon gebed aanbieden voor iedereen die betrokken is bij De Studentenkerk en die last heeft van bovenstaande klachten, en uiteraard ook van andere klachten.

  • Open voor mensen van alle leeftijden.
  • Geschikt en boeiend voor christenen en voor niet-christenen.
  • Veel tijd voor het zingen van mooie eigentijdse aanbiddingsliederen.
  • Inspirerende sprekers.
  • Je kunt voor je laten bidden.

Tijden

Elke week is er een zondagviering. Om 15.15 uur is er thee met koekjes, en om 15.30 uur begint de samenkomst. Kom op tijd! De zondagse samenkomsten duren vaak tot ongeveer 17.30 uur, maar het is een open einde, omdat we open willen blijven staan voor de leiding van de Heilige Geest.

Locatie

Hyacintstraat 34, Utrecht, 06-19334026.

Routebeschrijving

Neem vanaf Utrecht CS bus 3 richting Zuilen en stap uit bij de halte de watertoren. Loop door in de richting van de bus. Neem de tweede straat links, de Geraniumstraat. Neem daarna de eerste links. Dat is de Hyacintstraat. Op nummer 34 staat de thee op je te wachten. [Je kunt ook de trein nemen naar Utrecht Zuilen. Loop richting Amsterdamsestraatweg. Neem direct na ongeveer 25 meter vanaf het station de eerste straat rechts (de Geraniumstraat). Loop deze bijna helemaal uit en neem de voorlaatste straat rechts. Dat is de Hyacintstraat al.]

English translation available

English translation for Sunday-meetings is available whenever needed.