Feestelijke vieringen

Feestelijke zondagsviering

Vanaf 22 maart: Welkom bij de wekelijkse zondagsvieringen van de Studentenkerk Utrecht:
De Studentenkerk gaat door, maar je mag niet komen als je last hebt van de volgende dingen (ivm tegengaan verspreiding van Corona-virus):

1. Blijf thuis als je zelf verkoudheidsklachten krijgt, neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest, of verhoging tot 38,0 graden Celsius krijgt. Ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts niet te bellen. Zijn je klachten erger?  (Je hebt koorts (meer dan 38 graden Celsius) en hoest of ademt moeilijk.) Dan kun je eventueel bellen met de huisarts. Bij lichte en/of zware klachten bieden wij gebed voor genezing aan per telefoon voor iedereen die betrokken is bij de Studentenkerk.
2. Als je in contact bent geweest met iemand die het virus heeft. De andere gezinsleden en anderen die contact hebben gehad ontvangen een brief van de GGD waarin staat dat ze 14 dagen thuis moeten blijven.
3. we doen voorlopig niet meer aan handen geven, en houden anderhalve meter afstand van elkaar.

We hebben wel veel ervaring met de kracht van God door gebed voor genezing, dus we willen per telefoon gebed aanbieden voor iedereen die betrokken is bij De Studentenkerk en die last heeft van bovenstaande klachten, en uiteraard ook van andere klachten.

• Open voor mensen van alle leeftijden.
  • Geschikt en boeiend voor christenen en voor niet-christenen.
  • Veel tijd voor het zingen van mooie eigentijdse aanbiddingsliederen.
  • Inspirerende sprekers.
  • Je kunt voor je laten bidden.

Tijden

Elke week is er een zondagviering. Om 15.15 uur is er thee met koekjes, en om 15.30 uur begint de samenkomst. Kom op tijd! De zondagse samenkomsten duren vaak tot ongeveer 17.30 uur, maar het is een open einde, omdat we open willen blijven staan voor de leiding van de Heilige Geest.

Hyacintstraat 34, Utrecht, 06-19334026.

Routebeschrijving

Neem vanaf Utrecht CS bus 3 richting Zuilen en stap uit bij de halte de watertoren. Loop door in de richting van de bus. Neem de tweede straat links, de Geraniumstraat. Neem daarna de eerste links. Dat is de Hyacintstraat. Op nummer 34 staat de thee op je te wachten. [Je kunt ook de trein nemen naar Utrecht Zuilen. Loop richting Amsterdamsestraatweg. Neem direct na ongeveer 25 meter vanaf het station de eerste straat rechts (de Geraniumstraat). Loop deze bijna helemaal uit en neem de voorlaatste straat rechts. Dat is de Hyacintstraat al.]

English translation available

English translation for Sunday-meetings is available whenever needed.