Er zijn wekelijks connectgroepen op woensdagen! Ze zijn gezellig en leerzaam. Meedoen? Je kunt je online opgeven, of gewoon even e-mailen of bellen.

Wat zijn connectgroepen?

De wekelijkse open connectgroepen zijn de kernactiviteit van De Studentenkerk. Ze zijn gezellig en leerzaam. Het zijn een soort laagdrempelige bijbelstudie- gespreksgroepen voor christenen en voor niet-christenen. Iedereen is welkom. Je kunt als je wilt elke week besluiten om met zo’n connectgroep mee te gaan doen.

Voor wie?

Connectgroepen zijn open voor alle leeftijden. Indien mogelijk zijn er namelijk verschillende connectgroepen voor verschillende doelgroepen. De connectgroepen zijn geschikt en leerzaam voor christenen en voor niet-christenen. Het is de bedoeling dat er op die manier goede gesprekken onstaan en dat je zelf gaat nadenken over God. De gesprekken kunnen gaan over de korte bijbelstudie van die avond of over andere thema’s die jou bezighouden. Zonder voorkennis van het christelijk geloof kan je toch alles begrijpen, omdat we moeilijke termen niet gebruiken, of juist uitleggen. Je kunt ook na de officiele afloop nog eens door bomen.

Invulling

Er is een korte studie. Daarin komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod, zowel geschikt en boeiend voor christenen als ook voor niet christenen. Er worden een paar mooie liederen gezongen. Er is ruimte voor gesprekken en voor al je vragen over geloof. Er is ruimte voor gebed voor elkaar. Je kunt gebedsonderwerpen doorgeven als je zelf niet wilt bidden, of zelf geen christen bent. Dan bidden anderen daarvoor. Het is vaak erg gezellig. Welkom!

Hoe lang duurt het?

Ze duren vrij kort, zodat je niet je hele avond kwijt bent. Meestal beginnen ze met gezamenlijk eten (dat scheelt je weer koken), en daarna duurt het ongeveer anderhalf uur. Dan kan je daarna nog studeren of iets (anders) leuks doen. 🙂

Wanneer en waar?

De connectgroepen zijn op elke woensdagavond. De connectgroepen beginnen met eten om 18.30 uur. Je kunt ook na het eten komen. Om 19.15 uur starten we met thee en koffie. De avond duurt tot ongeveer 21.15 uur. Adres: Hyacintstraat 34. (klik hier voor de routebeschrijving). Of een andere locatie. Dit hoor je als je je opgeeft. Voor het eten moet je je uiteraard even opgeven. Dat kan bij Erik Munneke. Het is ook prettig als je je even opgeeft als je na het eten bij de connectgroep komt.

English

We do have cell-group meetings in english. Just contact us at .

Een keer komen kijken?

Een keer komen kijken mag altijd. Geef je wel even op: Je kunt je online opgeven. Of mail . of bel 06-19334026.

Lezing Genezing: Feit of fictie?

Datum: dinsdag 21 september. Spreker: Drs. E. E. Munneke. Tijdstip: Vanaf 19.00 uur is er koffie en thee te krijgen. De lezing begint om 19.15 uur. Locatie: Hyacintstraat 34 in Utrecht. 06-19334026 Toegang is gratis. Er zal wel een collecte zijn voor een vrijwillige bijdrage. Aanmelden is nodig (ivm grootte zaal): via De lezing is […]

Studenten Alpha Cursus Utrecht

Studenten Alpha-cursus Utrecht

In het kort: De Alpha-cursus is een eigentijdse kennismaking met het christelijk geloof, wereldwijd al door vele miljoenen mensen gevolgd. Deze is speciaal voor studenten (en afgestudeerden). Het duurt 10 avonden en een weekend en is gratis. Hij start 2 keer per jaar: in september/oktober, en in februari/maart.   Introductieavond De introductieavond is op 5 […]

Feestelijke vieringen

Feestelijke zondagsviering

Welkom bij de wekelijkse zondagsvieringen van de Studentenkerk Utrecht: open voor mensen van alle leeftijden, geschikt en boeiend voor christenen en voor niet-christenen, veel tijd voor het zingen van mooie eigentijdse aanbiddingsliederen, inspirerende sprekers, je kunt voor je laten bidden…

Connect Groups

Connect groepen

De wekelijkse open connectgroepen zijn de kernactiviteit van De Studentenkerk. Het zijn een soort bijbelstudiegroepen voor christenen en voor niet-christenen. Iedereen is welkom. Je kunt als je wilt dus elke week besluiten om met zo’n connectgroep mee te gaan doen.