De Studentenkerk is afhankelijk van giften.
Wordt een partner en ondersteun ons maandelijks!
Geven kan op 2 manieren:
  1. Het handigste en het snelste voor ons is via rekeningnummer NL13ABNA0458450650 t.n.v. E.E. Munneke te Utrecht o.v.v. “gift Studentenwerk Utrecht”. Dit is niet belastingaftrekbaar. Voor als je geen belasting betaalt, of giften toch niet kunt aftrekken van de belasting. 100% komt bij ons terecht.
  2. Let op vanaf 2019 onderstaand nieuw rekeningnummer EN nieuwe vermelding met projectnummer 397 en onze naam erbij voor de St. NGW:
    Via bankrekening
    NL76 INGB 0000 8151 98 op naam van “Stichting NGW” te  Apeldoorn o.v.v. Project 397 Studentenwerk Utrecht e.o.” (Studentenkerk mag ook, maar liever met een w!) Dit projectnummer èn onze projectnaam graag beiden duidelijk vermelden, want anders is er een hele kleine kans dat het geld naar een ander project gaat, en niet naar ons. Om het helemaal zeker te weten dat het goed gaat is het heel verstandig mij ook altijd een mailtje te sturen op met info over dat je een gift geeft en hoeveel. Via deze rekening kun je je giften van je belastbaar inkomen aftrekken, omdat deze stichting NGW (“Nederlandse Gemeenschap voor Wereldevangelisatie”)  ANBI erkend is. Zo kun jij dus, als belastingbetaler, effectief meer geld geven, omdat je minder kwijt bent aan de belasting. De Stichting heeft slechts 2% nodig voor eigen onkosten en geeft ons dus 98%. We zijn dankbaar voor hun dienstverlening aan ons.

Alvast hartelijk bedankt!