Erik Munneke – Biografie

Erik Munneke – Biografie

Erik Munneke is twee keer Master afgestudeerd: in Theologie aan de Universiteit Utrecht, en ook in Bedrijfseconometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Hij spreekt vaak over allerlei onderwerpen, zowel in zijn eigen kerk, als in allerlei andere kerken en organisaties, voor christenen en voor niet christenen. Hij spreekt vaak over opwekking en transformatie van steden en gebieden, over vervulling en de gaven van de Heilige Geest, over profetie en over genezingen, over hoe je als christen kunt groeien in enthousiasme en God beter kunt leren kennen. Zijn bediening wordt gekenmerkt door zeer veel genezingen en andere wonderen en accurate profetische woorden. Veel mensen ervaren doorbraken en komen tot hun bestemming. Vaak zijn er tientallen genezingen op een avond.
Hij is ook beschikbaar als coach voor ondernemers en andere professionals.
Erik Munneke werkt momenteel onder meer als pastor van de Studentenkerk in Utrecht. Hij geeft daarnaast lezingen en verschillende cursussen.
De Studentenkerk in Utrecht is al lang niet meer alleen voor studenten. Daarom zijn we ook bezig met een nieuwe naam voor de kerk. Er zijn al onder andere studenten, (jonge) professionals en mensen uit het bedrijfsleven, maar de kerk is open voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. De kerk is laagdrempelig voor mensen die geen christen zijn, en geeft daarnaast ook voldoende geloofsverdieping en uitdaging voor mensen die wel christen zijn!
Meer informatie:
Er stond ook een artikeltje in de EO-gids over de Studentenkerk Utrecht en over Erik Munneke. Lezen?
Klik dan op deze link van het artikeltje in de EO-gids.