Erik Munneke – Biografie

Erik Munneke – Biografie

 Erik Munneke is twee keer doctoraal afgestudeerd: in theologie aan de Universiteit Utrecht, en ook in bedrijfseconometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.  Hij spreekt vaak over allerlei onderwerpen, zowel in zijn eigen kerk, als in allerlei andere kerken en organisaties, voor christenen en voor niet christenen.
Erik Munneke werkt momenteel onder meer als pastor van de Studentenkerk in Utrecht. Hij geeft daarnaast lezingen en verschillende cursussen, vooral op het gebied van hoe je als christen kunt groeien in enthousiasme en God beter kunt leren kennen. Hij is ook beschikbaar als coach voor ondernemers en andere professionals.
De Studentenkerk in Utrecht is al lang niet meer alleen voor studenten. Daarom zijn we ook bezig met een nieuwe naam voor de kerk. Er zijn al onder andere studenten, (jonge) professionals en mensen uit het bedrijfsleven, maar de kerk is open voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. De kerk is laagdrempelig voor mensen die geen christen zijn, en geeft daarnaast ook voldoende geloofsverdieping en uitdaging voor mensen die wel christen zijn!
Meer informatie:
Er stond ook een artikeltje in de EO-gids over de Studentenkerk Utrecht en over Erik Munneke. Lezen?
Klik dan op deze link van het artikeltje in de EO-gids.